Авария в Вакамонте: 25 студентов пострадали в столкновении автобусов

Национальная полиция и другие силы безопасности предоставили поддержку с автомобилями скорой помощи для трансфера около 25 студентов в медицинские центры после столкновения двух транспортных средств в районе Эль Текаль в округе Вакамонте. Автобусы, участвовавшие в происшествии, следовали по маршруту Панама-Вакамонте и столкнулись на кольцевой развязке в районе Эль Текаль. На месте находятся юниты Дирекции операций национального транспортного движения, проводящие соответствующие мероприятия вместе с представителями Управления по земельному транспорту и транспортным ведомством в рамках расследования дела. За последние 24 часа Дирекция операций национального транспортного движения сообщает о 28 пострадавших и одном погибшем по всей стране в различных происшествиях.


Авария в Вакамонте: 25 студентов пострадали в столкновении автобусов

Національна поліція та інші служби безпеки надали підтримку зі швидкісними медичними допомогами для транспортування до медичних центрів близько 25 студентів, які постраждали внаслідок зіткнення двох транспортних засобів у секторі Ель-Текаль де Коррегимьенто-де-Вакамонте, повідомив виконавчий директор поліцейської зони Арайхана, віце-комісар Омар Буйтраго.

Автобуси, що брали участь у аварії, належать маршруту Панама-Вакамонте і зіткнулися на колісній дорозі у секторі Ель-Текаль. На місці перебувають одиниці національного департаменту операцій транспортної поліції, які проводять необхідні дії разом із працівниками відомства транспорту і земельного транспорту в рамках розслідування цього випадку.

За останні 24 години Національний департамент операцій транспортної поліції зареєстрував 28 поранених осіб та одну смертельну жертву в різних інцидентах національного рівня.

Один з очевидців аварії сказав: "Це був дуже хаотичний момент, поранені молоди люди були дуже налякані. Я вдячний за швидку реакцію поліції та прибулих до місця амбулансів для допомоги".

Важливо пам'ятати про важливість дотримання правил дорожнього руху та обережну їзду, щоб уникнути таких ситуацій, які ставлять під загрозу життя людей. Влада продовжує розслідування обставин, що призвели до цієї сумної аварії та надає допомогу потерпілим.

Последние новости

Посмотреть все новости