Операция Purple нацелена на сексуальных преступников в Панаме

Национальная полиция провела операцию Purple в нескольких провинциях Панамы, что привело к задержанию 17 человек, подозреваемых в сексуальных преступлениях. Операция, проведенная совместно с Государственным прокурором, направлена на исполнение ордеров на арест в отношении лиц, связанных с расследованием сексуальных нападений. Среди задержанных лиц есть те, кого разыскивают за усиление изнасилования, сексуальные отношения с несовершеннолетними и разврат. Они будут соответственно предоставлены в компетентные органы.


Національна поліція провела операцію Пурпура в шести провінціях Панами: Панама, Панама-Оесте, Кокле, Чірікі, Бокас-дель-Торо і Колон з метою протидії можливим злочинам проти Волі та Сексуальної Цілісності. Під час цієї операції загальна кількість затриманих становить 17 осіб, спільно з Генеральною прокуратурою для виконання наказів про затримання у зв'язку з розслідуваннями сексуальних нападів.

Серед затриманих є 11 осіб, яких розшукували за Сприяння зґвалтуванню, включаючи одного, якому вже відбуває вирок у вигляді 15 років ув'язнення за цей конкретний злочин. Крім того, 5 осіб було затримано за Статеві стосунки з Неповнолітніми, і ще 1 за Лицемірство та Розпусту Неповнолітніх. Усі затримані будуть передані на відповідні процедури згідно з наказами різних інстанцій, які їх запитують.

Последние новости

Посмотреть все новости