События Страны 18 Апрель 2024

Фестиваль кино Panalandia демонстрирует искусство Панамы, Коста-Рики, Гватемалы, Эквадора и Сальвадора

Фестиваль кино Panalandia будет представлять разнообразные статьи из художественного сообщества, начиная сегодня с 'El Sistema' Марио Фахардо и многим другим. Фестиваль каждый день будет завершаться художественными выступлениями в Hangar 18, включая рэп фристайл и альтернативную музыку.


Фестиваль кино Panalandia демонстрирует искусство Панамы, Коста-Рики, Гватемалы, Эквадора и Сальвадора

Національний фестиваль бідного кіно, Паналандія, триває, і на цьому випуску показуються різні артикули від художньої спільноти. Серед фільмів, які будуть представлені, є виробництва з Панами, Коста-Рики, Гватемали, Еквадору та Сальвадору. Програма була відкрита сьогодні, у четвер, фільмом "Система" Маріо Фахардо та іншими.

На цьому фестивалі кожен день завершується виступом в арт-клубі Hangar 18. Під час цих вистав гармонійно поєднуються реп-батл та різноманітний вибір альтернативної музики. Це унікальна нагода насолодитися свіжими та оригінальними художніми пропозиціями в натхненній атмосфері.

Однією з найвидатніших рис Паналандії є різноманітність підходів і стилів, представлених у фільмах і виступах. Ця щорічна подія стала важливою платформою для молодих та вже відомих артистів у регіоні, дозволяючи їм з'єднатися з новою аудиторією та потенційними співробітниками в галузі кіно та сценічного мистецтва.

Загалом, Паналандія пропонує унікальну можливість погрузитися в творчість та візію латиноамериканських митців, а також дослідити нові тенденції в кіно та альтернативній музиці. Якщо ви бажаєте отримати більше інформації про програму та заходи фестивалю, ви можете відвідати їх офіційний веб-сайт на www.panalandia.info. Не пропустіть унікальний досвід, який пропонує ця подія, присвячена бідному кіно в регіоні.

Последние новости

Посмотреть все новости